Vriend worden

Wil je onze vriend zijn...

De inkomsten van La Orféon bestaan uit de contributies van onze koorleden en een kleine vergoeding voor onze optredens. Deze inkomsten zijn noodzakelijk voor het voortbestaan van La Orféon en zijn eigenlijk niet voldoende om de vaste kosten te dekken. Om onze muziek te kunnen blijven zingen, is een bijdrage van vrienden van La Orféon dan ook hard nodig. Vrienden zijn mensen die van onze optredens genieten en die ons een wam hart toedragen.
Je kan op verschillende manieren vriend worden van La Orféon.

Vriend...
Het kan al voor € 5,- per jaar. Hiervoor ontvang je één vrijkaartje voor het concert wat speciaal gehouden wordt voor onze vrienden en je naam komt in onze Wall of Friends te staan, samen met de namen van onze andere vrienden onder het label vriend.
Meld je hier aan.  


Adoptant
Maar .... wil je nog een stapje verder gaan, en heb je het gevoel: "aan dit nummer moet mijn naam hangen", dan kun je een nummer adopteren voor € 25,-. Je wordt dan vriend met een beetje extra. Je ontvangt dan twee kaartjes voor het vrienden-concert en het nummer dat door je geadopteerd is, komt op onze repertoirelijst met daaronder: "geadopteerd door ......".
Meld je hier aan.

Sponsor...
Wil je graag onze vriend zijn maar ook je eigen bedrijf onder de aandacht brengen. Ook dat is mogelijk. Met een sponsoring van €50,- krijg je, naast alle voordelen als vriend, een bedrijfslogo met  hyperlink naar je eigen site op onze voorpagina en twee vrijkaartjes voor het vriendenconcert.  Mocht je ons willen boeken voor een optreden dan krijg je € 50,- korting. Tevens krijg je de mogelijkheid om je eigen bedrijf te promoten op onze facebookpagina. Neem hiervoor even contact met ons op.


Wij hopen je te mogen begroeten als vriend. 
Meld je hier aan.